aanvang nieuwe seizoen

aug 19, 2022 | Amsterdam Tigers Nieuws

Eerste trainingen
De hittegolf is nog maar net voorbij en we kijken al uit naar het nieuwe ijshockeyseizoen. Door de aanhoudende hitte was het even onzeker of de Jaap Edenbaan de ijsvloer wel op tijd klaar zou hebben. Maar ondanks de hogere temperaturen is gisteren door de Jaap Edenbaan bevestigd dat er vanaf 3 september as. weer geschaatst zal worden. Dinsdag 6 september beginnen de eerste trainingen zoals vermeld op deze website.

Jeugdteams
De nieuwe teamindelingen voor de jeugdteams zijn vanaf vandaag ook te zien op onze clubsite.

Openingstoernooien jeugd
De start van een nieuw seizoen zou geen goede start zijn als we niet ook deel zouden nemen aan één van de twee openingstoernooien. het Theo Koperdraadtoernooi Heerenveen en het Red Eagles openingstoernooi in Den Bosch.

We hebben daarom alle jeugd- en damesteams opgegeven voor beide toernooien (behalve de U21, zij geven de voorkeur aan pre-seasonal friendly games).
Hoewel we er als de eerste bij waren heeft Den Bosch vanwege het hoge aantal aanmeldingen middels loting enkele van onze jeugdteams helaas niet kunnen faciliteren. Maar hoe dan ook spelen alle jeugdteams tenminste 1 keer een toernooi. Hieronder een overzicht:

 • U9/U11: zaterdag 3 september, TK Toernooi Heerenveen
 • U13: zondag 4 september, TK Toernooi Heerenveen
 • U15: zaterdag 17 september, TK Toernooi Heerenveen
 • U17: zondag 18 september, TK Toernooi Heerenveen
 • U9/U11: zondag 11 september, Red Eagles Openingstoernooi
  GECANCELED!!
 • U15: zaterdag 24 september, Red Eagles Openingstoernooi
  GECANCELED!!
 • Damesteam: zaterdag 17 september, Red Eagles Openingstoernooi
  GECANCELED!!

  De kosten voor deelname aan deze toernooien zijn niet inbegrepen in de contributie. De teams dragen zelf deze extra kosten. Jullie teamleiding is al begonnen met de voorbereidingen en zal jullie verder informeren over deze aanstaande toernooien.

  Tot zo ver dit eerste nieuwsbericht van het nieuwe ijshockeyseizoen. Binnenkort meer nieuws en voor nu wens ik jullie allen een geweldig start van het ijshockeyseizoen.

Lees ook:

Nieuwsbrief september 2023

Nieuwsbrief september 2023

Beste leden, Hoewel we deze week tropische temperaturen hadden, begint deze zaterdag 9 september ons  ijshockeyseizoen. Jaap Eden heeft ons, ondanks het weer, verzekerd dat ze in staat zijn om het ijs te voltooien. Het bestuur en de vele vrijwilligers zijn hard aan...

Lees meer
ALV uitnodiging – 24 juni 2023

ALV uitnodiging – 24 juni 2023

Beste Amsterdam Tigers en ouders,Bij deze wil het bestuur van IJshockeyvereniging Amsterdam Tigers al haar leden van harte uitnodigen voor de algemene ledenvergadering op 24 juni 2023.Aansluitend aan de ALV organiseren we een lopend buffet voor diegene die zich...

Lees meer