VACATURES, DRINGEND VRIJWILLIGERS GEZOCHT

aug 24, 2022 | Amstel Tijger Nieuws

WE HEBBEN VRIJWILLIGERS HARD NODIG VOOR VERSCHILLENDE ZAKEN BINNEN DE VERENIGING.

Tijdens wedstrijden fruit klaarmaken en drinken voor de teams en de officials, twee mensen voor in de staf bank, mensen voor de wedstrijd administratie, iemand voor de muziek.

We hebben mensen nodig voor onze uitrusting uitleen (administratie, reparatie, opbergen), promotie van ijshockey (verschillende evenementen gedurende het seizoen), official scorers, team begeleiders, scheidsrechters, video opname wedstrijden, ledenraad, kascommissie, wedstrijd analyses etc. Kortom er is voldoende voor ouders die een bijdragen willen en kunnen leveren!

Veel zaken kunnen tijdens trainingen gedaan worden, sommige functies worden gedurende wedstrijden uitgevoerd en weer andere taken vereisen voorbereiding op overige momenten.

Daarnaast verstrekken wij informatie over: hoe ‘de klok’ te bedienen tijdens wedstrijden, official scorers opleiding, spelregel uitleg, team besprekingen, info over NIJB, info over Lear to play, trainings aanpak.

Dus ouders: ja, je bent er veel tijd mee kwijt, meer dan met voetbal bijvoorbeeld. We doen veel, er wordt veel georganiseerd en we hebben veel hulp nodig. Dat resulteert in een intensieve groep betrokken leden en hun ouders met veel saamhorigheid.

De club is dus continu op zoek naar vrijwilligers. Op dit moment is er een groot behoefte aan:

  • Vrijwilligerscoördinator
  • Wedstrijdsecretaris
  • Secretaris (bestuur)
  • Technisch Directeur (sportief beleid)
  • Teammanagers
  • (assistent) Coach U17
  • Kassa- en benchmedewerkers 1e team
  • Leden toernooicommissie
  • Assistent boekhouding

Wanneer u graag een steentje bij wil dragen aan onze mooie ijshockeyclub en een bijdrage kunt leveren in 1 van de bovenstaande rollen (of denkt aan een andere bijdrage), laat ons dit dan weten en neem contact op met onze bestuursvoorzitter!

Lees ook:

Bench Cursus

Donderdag 22 en 29 september van 20.00 uur tot 22.00 uur organiseren wij een bench-cursus voor onze leden. Deze cursus vind plaats in de Ron Berteling Lounge op de Jaap Edenbaan, onder leiding van Peter Teunissen. Wij roepen iedereen die deze cursus wil doen op zich...

Lees meer

Gas terugnemen

Na 2 Corona-jaren willen we in de ijshal weer gewoon een hele winter kunnen schaatsen. In de maatschappij speelt nu echter wel een gas-crisis. Wat betekent dat voor de ijsbaan? De overdekte ijshal gebruikt normaal gesproken relatief veel gas. We moeten hier...

Lees meer