seizoenskaarten 1e team 2020-2021

aug 19, 2020 | Amstel Tijger Nieuws

VOORWAARDEN SEIZOENKAARTEN 2020-21

2020-2021 / 17 AUGUSTUS 2020

Vanaf woensdag 19 augustus om 10:00 uur is het mogelijk om een seizoenkaart te kopen voor 2020-21. Dat doen we, gezien de huidige situatie, anders dan gewoonlijk. In totaal gaan 100 seizoenkaarten in de verkoop, het maximaal aantal plaatsen dat op dit moment (onder voorbehoud) volgens de regels kan worden toegewezen. De seizoenkaarten zijn 125 euro per stuk (inclusief service fee) en geldig voor alle competitiewedstrijden, play-offwedstrijden en de drie vriendschappelijke potten.

Alle kaarten zijn geplaceerd; de keuze voor zitplaatsen gaat op volgorde van aanmelding. Het vak kun je (mits nog beschikbaar) zelf bepalen, de exacte zitplaatsen worden door Ticketpoint toegewezen, om zo families de kans te geven bij elkaar te zitten. Hoe eerder je je seizoenkaart bestelt, hoe dichterbij je bij het middenpad zit. Alle honderd fans die een seizoenkaart afnemen zullen een bijzondere vermelding krijgen in de hal en bovendien een uniek Tigers Merch Pakket ontvangen.

Het is daarnaast belangrijk om te vermelden dat we vanwege de continu veranderende omstandigheden niet met zekerheid kunnen zeggen dat deze seizoenkaarten een seizoenlang recht geven op het bijwonen van de wedstrijden. Dit is altijd afhankelijk van de door het RIVM en NOC*NSF afgekondigde maatregelen. Als dit op een zeker moment impliceert dat er minder dan 100 fans aanwezig mogen zijn, dan zal entree bepaald worden op basis van de volgorde van aanmelding. We doen een beroep op jullie vertrouwen, welwillendheid en steun; geen seizoenkaart- en ticketverkoop zou noodgedwongen een streep door het seizoen van de Amsterdam Tigers betekenen.

Algemeen

-Seizoenkaarten zijn geldig voor alle thuiswedstrijden in het seizoen, inclusief de play-off-wedstrijden en oefenpotten.

– Alle seizoenkaarten geven recht tot toegang voor een persoon (en niet een persoon plus introducee, zoals afgelopen seizoen). Pas wanneer alle coronamaatregelen zijn opgeheven geeft de kaart recht tot het meenemen van een introducee.

-Alle 100 seizoenkaarten zijn geplaceerd. De plaatsing gaat in volgorde van aanmelding en geldt voor het gehele seizoen.

-In principe zit iedereen apart. We verwachten dat wel bij elkaar kunnen zitten maar zal afhangen van geldende maatregelen op dat moment.

-Mochten er in de loop van het seizoen meer (seizoen-)kaarten in de verkoop komen, dan houd je als seizoenkaarthouder je recht op jouw plaats. Vanaf het moment dat de coronarestricties niet meer van kracht zijn, kun je bovendien weer een introducee meenemen, die een plaats naast die van je seizoenkaart kan worden toegewezen.

– De eerste honderd fans die een seizoenkaart afnemen zullen een bijzondere vermelding krijgen in de hal en ontvangen bovendien andere extra aandacht tijdens het seizoen.

In geval van coronamaatregelen:

– Mochten ons in de loop van het seizoen striktere maatregelen worden opgelegd en er dientengevolge geen bezoekers welkom zijn, dan hebben seizoenkaarthouders geen recht op restitutie van (een deel van) de prijs van de seizoenkaart.

-Mochten ons in de loop van het seizoen striktere maatregelen komen en er dientengevolge minder bezoekers welkom zijn, dan zijn we genoodzaakt de volgorde van aanmelding aan te houden. Ter illustratie: mogen wij maximaal 50 mensen toelaten, dan hebben eerste 50 seizoenkaarthouders recht op het bezoeken van de wedstrijd. Overige seizoenkaarthouders hebben geen recht op restitutie van (een deel van) de prijs van de seizoenkaart.

-(Jeugd-)leden zonder een seizoenkaart krijgen geen toegang tot de wedstrijd.

 

Lees ook:

Bench Cursus

Donderdag 22 en 29 september van 20.00 uur tot 22.00 uur organiseren wij een bench-cursus voor onze leden. Deze cursus vind plaats in de Ron Berteling Lounge op de Jaap Edenbaan, onder leiding van Peter Teunissen. Wij roepen iedereen die deze cursus wil doen op zich...

Lees meer

Gas terugnemen

Na 2 Corona-jaren willen we in de ijshal weer gewoon een hele winter kunnen schaatsen. In de maatschappij speelt nu echter wel een gas-crisis. Wat betekent dat voor de ijsbaan? De overdekte ijshal gebruikt normaal gesproken relatief veel gas. We moeten hier...

Lees meer