Parkeervergunningen voor (ouders van) leden van Amsterdam Tigers

okt 1, 2023 | 2023-2024, Amsterdam Tigers Nieuws

‘PARKEERVERGUNNING VOOR SPORTVERENIGINGEN MET WISSELEND KENTEKEN’

Zoals jullie weten is onlangs het parkeerbeleid bij het Jaap Eden Complex/sportpark Middenmeer (Gebied Oost 5A) gewijzigd. Het parkeertarief is naar € 3,90 per uur gegaan en het is betaald parkeren van maandag t/m zaterdag van 9.00 tot 19.00 uur.

Om de sporters op de verschillende sportvelden aldaar een beetje tegemoet te komen, is het voor een beperkt aantal leden (25) mogelijk om een “parkeervergunning voor sportverenigingen met wisselend kenteken te kopen. Dat kan via onderstaande link:

https://www.amsterdam.nl/parkeren/parkeervergunning/parkeervergunning-sportverenigingen/#PagCls_16986665

Iedere vergunning is op code en kan door meerdere voertuigen – kentekens – gebruikt worden, maar slechts door 1 kenteken tegelijk. Het is dus de bedoeling dat je de vergunning met meerdere mensen/ouders deelt en dan met name met leden die op andere tijden bij de ijshal willen/moeten zijn. Handig is om een carpoolgroep op te zetten binnen het team.

LOOPTIJD EN KOSTEN

De parkeervergunningen lopen van januari t/m juni en van juli t/m december en kosten € 178,- voor 6 maanden. Als je er nu eentje aanvraagt, betaal je alleen voor de resterende tijd tot eind december; vanaf januari kan je alleen een vergunning voor 6 maanden afnemen (terwijl het seizoen tot en met eind maart loopt). We adviseren dus om goed te berekenen of deze parkeervergunning echt helpt in het verminderen van de parkeerkosten bij Jaap Eden.

Het wijzigen van kenteken kan online en wordt direct verwerkt. Ook is het ook mogelijk om op voorhand (vooraf) wisselende kentekens door te geven voor verschillende data zodat je geen dagelijkse administratie hebt. Als gedurende de looptijd er toch een wijziging plaats vindt, is dat aan te passen.

2 DOCUMENTEN UPLOADEN BIJ AANVRAGEN PARKEERVERGUNNING

Om de parkeervergunning aan te vragen, moeten er naast een kopie van het kentekenbewijs twee documenten worden geüploaded (ledenlijst Amsterdam Tigers en NOC*NSF-verklaring). Deze kun je bij Anneloes van der Woude per e-mail aanvragen (penningmeester@amsteltijgers.nl) . Graag dan ook aangeven met wie je de parkeervergunning gaat delen (incl team).

Het is namelijk belangrijk dat we bijhouden wie van deze parkeervergunning gebruik gaan maken.

https://www.amsterdam.nl/parkeren/parkeervergunning/parkeervergunning-sportverenigingen/#PagCls_16986665

 

Lees ook:

U23 Tigers timmeren aan de weg

U23 Tigers timmeren aan de weg

Vergeleken met afgelopen jaren is het nieuwe hoogste jeugdteam van de Amsterdam Tigers volwassener. De leeftijdsgrens is twee jaar opgerekt en de competitie is uitgebreid met drie teams. Het speltempo van het team, dat dit jaar onder de zorg van Marc Buiting, Mark van...

Lees meer