Nieuwsbericht 1 december 2021

dec 1, 2021 | Amstel Tijger Nieuws

Beste leden,

Vanwege de meest recente coronamaatregelen hierbij een korte update over de situatie en wat ander nieuws over de club.

Na het uitdagende en enigszins frustrerende coronaseizoen van vorig jaar, hebben we met elkaar een mooie start van dit seizoen beleefd. Zo is er een nieuwe vrouwenteam begonnen, traint ons AT7-team weer op de thuisbasis in Amsterdam, is de IJshockeyschool ook nu weer flink gegroeid en is het eerste team tot nu toe ongeslagen.

Maar helaas heeft corona opnieuw toegeslagen en ontkomen we niet aan een aantal maatregelen die onze ijstijd heeft beperkt. Net als vorig jaar proberen we ons hier gezamenlijk zo goed mogelijk
doorheen te slaan. We willen jullie als leden bedanken voor het volgen van de regels en aanwijzingen en voor de steun bij het maken van ingewikkelde beslissingen.

Want door de beperkingen moeten we helaas keuzes maken in het toewijzen van ijstijd, wat onvermijdelijk teleurstellingen oplevert. We hopen op jullie begrip. Net als vorig seizoen zullen eventuele financiële consequenties aan het eind meegewogen worden en indien nodig nemen we daar ook maatregelen.

Ondanks de coronarestricties is het bestuur vol energie aan dit seizoen begonnen. Op de afgelopen ledenvergadering is de vorige voorzitter Ben van Duin tot erelid van de club benoemd. Terecht. We willen hem bij deze nogmaals bedanken voor al zijn inspanningen.

In dezelfde vergadering is Jasper van den Berg gekozen tot bestuurlid, met als belangrijkste taken de jeugdrecreatie en communicatie van Amstel Tijgers. Met hem willen we er voor zorgen dat onze communicatie naar de leden actiever en actueler wordt, waarbij we met behulp van de nieuwe website die in ontwikkeling is iedereen actiever bij de club willen betrekken en jullie beter willen informeren.

Bijvoorbeeld over onze plannen voor een zomer ijshockey seizoen. Vanwege, opnieuw, coronamaatregelen, was dit de afgelopen twee seizoenen niet mogelijk. Maar we werken momenteel aan de mogelijkheid om ijs te kunnen aanbieden van april tot juni aan de leden die aan het eind van het reguliere seizoen door willen spelen.

Voor nu zien we uit naar het moment dat weer volop kunnen trainen en wedstrijden spelen.

Hartelijke groet,
Het bestuur

Revised Training Schedule 

Lees ook:

Parkeer problematiek radioweg

Beste leden, Het zal jullie niet ontgaan zijn: er is een razend groot parkeerprobleem op de Radioweg. Doordat de parkeerduurbeperking is opgeheven (door een uitspraak van de Hoge Raad), parkeren veel dagtoeristen, forenzen en bedrijven goedkoop voor een lange periode...

Lees meer

Bench Cursus

Donderdag 22 en 29 september van 20.00 uur tot 22.00 uur organiseren wij een bench-cursus voor onze leden. Deze cursus vind plaats in de Ron Berteling Lounge op de Jaap Edenbaan, onder leiding van Peter Teunissen. Wij roepen iedereen die deze cursus wil doen op zich...

Lees meer