nieuwe club website

jul 1, 2022 | Amsterdam Tigers Nieuws

Welkom op de vernieuwde site van onze ijshockeyclub. Door de aanpassing en verfrissing zijn de stijl van de site en de naam zijn nu zoveel mogelijk in lijn met de website van ons 1e team. Daarom is ook het webadres aangepast naar www.club.amsterdamtigers.com. Wie de oude site bezoekt, zal voortaan automatisch hierheen worden doorverwezen.
De tekst op de nieuwe site is voorlopig zoveel mogelijk overgenomen en her en daar is de informatie geüpdatet. Daarbij kunnen er kleine foutjes zijn ontstaan. Mocht je iets tegen komen dat niet juist is of niet goed werkt, laat het dan weten zodat dit gecorrigeerd kan worden. Voor aanvang van het volgende ijshockeyseizoen zullen wij de teamindelingen ook vernieuwen.

We zijn nog op zoek naar beeldmateriaal voor de website. We maken nu gebruik van een selectie oude foto’s aangevuld met wat recenter materiaal. Maar de site moet de hele club vertegenwoordigen. Heb je nu al goede foto’s die je graag ter beschikking stelt voor onze website, meld je dan graag bij Jasper van den Berg.
Voor komend ijshockeyseizoen willen we een fotowedstrijd uitschrijven om zo meer bruikbaar beeldmateriaal te verkrijgen. Informatie daarover volgt nog.

Het maken van de nieuwe website was niet mogelijk geweest zonder de vrijwillige en vakkundige hulp van Stephan Lust van LUST4IT.

Bekijk nu meteen onze nieuwe website. De bedoeling is dat de site voortaan zo actueel mogelijk is en hier al het laatste clubnieuws zo snel mogelijk te vinden is. Houd daarom de site voortaan goed in de gaten.


Lees ook:

Nieuwsbrief september 2023

Nieuwsbrief september 2023

Beste leden, Hoewel we deze week tropische temperaturen hadden, begint deze zaterdag 9 september ons  ijshockeyseizoen. Jaap Eden heeft ons, ondanks het weer, verzekerd dat ze in staat zijn om het ijs te voltooien. Het bestuur en de vele vrijwilligers zijn hard aan...

Lees meer
ALV uitnodiging – 24 juni 2023

ALV uitnodiging – 24 juni 2023

Beste Amsterdam Tigers en ouders,Bij deze wil het bestuur van IJshockeyvereniging Amsterdam Tigers al haar leden van harte uitnodigen voor de algemene ledenvergadering op 24 juni 2023.Aansluitend aan de ALV organiseren we een lopend buffet voor diegene die zich...

Lees meer