nieuwe club website

jul 1, 2022 | Amsterdam Tigers Nieuws

Welkom op de vernieuwde site van onze ijshockeyclub. Door de aanpassing en verfrissing zijn de stijl van de site en de naam zijn nu zoveel mogelijk in lijn met de website van ons 1e team. Daarom is ook het webadres aangepast naar www.club.amsterdamtigers.com. Wie de oude site bezoekt, zal voortaan automatisch hierheen worden doorverwezen.
De tekst op de nieuwe site is voorlopig zoveel mogelijk overgenomen en her en daar is de informatie geüpdatet. Daarbij kunnen er kleine foutjes zijn ontstaan. Mocht je iets tegen komen dat niet juist is of niet goed werkt, laat het dan weten zodat dit gecorrigeerd kan worden. Voor aanvang van het volgende ijshockeyseizoen zullen wij de teamindelingen ook vernieuwen.

We zijn nog op zoek naar beeldmateriaal voor de website. We maken nu gebruik van een selectie oude foto’s aangevuld met wat recenter materiaal. Maar de site moet de hele club vertegenwoordigen. Heb je nu al goede foto’s die je graag ter beschikking stelt voor onze website, meld je dan graag bij Jasper van den Berg.
Voor komend ijshockeyseizoen willen we een fotowedstrijd uitschrijven om zo meer bruikbaar beeldmateriaal te verkrijgen. Informatie daarover volgt nog.

Het maken van de nieuwe website was niet mogelijk geweest zonder de vrijwillige en vakkundige hulp van Stephan Lust van LUST4IT.

Bekijk nu meteen onze nieuwe website. De bedoeling is dat de site voortaan zo actueel mogelijk is en hier al het laatste clubnieuws zo snel mogelijk te vinden is. Houd daarom de site voortaan goed in de gaten.


Lees ook:

U23 Tigers timmeren aan de weg

U23 Tigers timmeren aan de weg

Vergeleken met afgelopen jaren is het nieuwe hoogste jeugdteam van de Amsterdam Tigers volwassener. De leeftijdsgrens is twee jaar opgerekt en de competitie is uitgebreid met drie teams. Het speltempo van het team, dat dit jaar onder de zorg van Marc Buiting, Mark van...

Lees meer