nieuwe club website

jul 1, 2022 | Amstel Tijger Nieuws

Welkom op de vernieuwde site van onze ijshockeyclub. Door de aanpassing en verfrissing zijn de stijl van de site en de naam zijn nu zoveel mogelijk in lijn met de website van ons 1e team. Daarom is ook het webadres aangepast naar www.club.amsterdamtigers.com. Wie de oude site bezoekt, zal voortaan automatisch hierheen worden doorverwezen.
De tekst op de nieuwe site is voorlopig zoveel mogelijk overgenomen en her en daar is de informatie geüpdatet. Daarbij kunnen er kleine foutjes zijn ontstaan. Mocht je iets tegen komen dat niet juist is of niet goed werkt, laat het dan weten zodat dit gecorrigeerd kan worden. Voor aanvang van het volgende ijshockeyseizoen zullen wij de teamindelingen ook vernieuwen.

We zijn nog op zoek naar beeldmateriaal voor de website. We maken nu gebruik van een selectie oude foto’s aangevuld met wat recenter materiaal. Maar de site moet de hele club vertegenwoordigen. Heb je nu al goede foto’s die je graag ter beschikking stelt voor onze website, meld je dan graag bij Jasper van den Berg.
Voor komend ijshockeyseizoen willen we een fotowedstrijd uitschrijven om zo meer bruikbaar beeldmateriaal te verkrijgen. Informatie daarover volgt nog.

Het maken van de nieuwe website was niet mogelijk geweest zonder de vrijwillige en vakkundige hulp van Stephan Lust van LUST4IT.

Bekijk nu meteen onze nieuwe website. De bedoeling is dat de site voortaan zo actueel mogelijk is en hier al het laatste clubnieuws zo snel mogelijk te vinden is. Houd daarom de site voortaan goed in de gaten.


Lees ook:

Parkeer problematiek radioweg

Beste leden, Het zal jullie niet ontgaan zijn: er is een razend groot parkeerprobleem op de Radioweg. Doordat de parkeerduurbeperking is opgeheven (door een uitspraak van de Hoge Raad), parkeren veel dagtoeristen, forenzen en bedrijven goedkoop voor een lange periode...

Lees meer

Bench Cursus

Donderdag 22 en 29 september van 20.00 uur tot 22.00 uur organiseren wij een bench-cursus voor onze leden. Deze cursus vind plaats in de Ron Berteling Lounge op de Jaap Edenbaan, onder leiding van Peter Teunissen. Wij roepen iedereen die deze cursus wil doen op zich...

Lees meer