Wachtlijst ijshockeyschool

jan 18, 2020 | Amstel Tijger Nieuws

Het bestuur van de Amsterdam Tigers heeft per 15 januari 2020 een ledenstop ingevoerd voor de ijshockeyschool.

Het ijshockey in Amsterdam heeft de afgelopen jaren een sterke groei doorgemaakt. De Amsterdam Tigers zijn populairder dan ooit en mogen zich verheugen in een sterk groeiend ledenaantal.

IJs is echter helaas nog altijd schaars in Amsterdam. Onlangs is de beschikbaarheid van de huidige ijshal verlengd tot en met juni. Dit is echter onvoldoende om verder te groeien als club. De club blijft zich inspannen met het oog op een grotere beschikbaarheid van ijs in Amsterdam voor ijshockey en haar leden. De club is daarbij echter afhankelijk van de gemeente en Jaap Eden.

Nieuwe aanmeldingen worden op een wachtlijst geplaatst. Kinderen uit het geboortejaar 2013 en jonger krijgen voorrang bij eventuele plaatsing.

Het bestuur van de Amsterdam Tigers

Lees ook:

Bench Cursus

Donderdag 22 en 29 september van 20.00 uur tot 22.00 uur organiseren wij een bench-cursus voor onze leden. Deze cursus vind plaats in de Ron Berteling Lounge op de Jaap Edenbaan, onder leiding van Peter Teunissen. Wij roepen iedereen die deze cursus wil doen op zich...

Lees meer

Gas terugnemen

Na 2 Corona-jaren willen we in de ijshal weer gewoon een hele winter kunnen schaatsen. In de maatschappij speelt nu echter wel een gas-crisis. Wat betekent dat voor de ijsbaan? De overdekte ijshal gebruikt normaal gesproken relatief veel gas. We moeten hier...

Lees meer