Hervatting Reguliere Training & Nieuw Scoreboard

jan 16, 2022 | Amsterdam Tigers Nieuws

Beste leden,

Nadat we de afgelopen weken op creatieve wijze wat ijstijd bij elkaar moesten sprokkelen, kunnen we nu weer serieus gaan trainen. De versoepelingen die afgelopen vrijdag door het kabinet zijn aangekondigd, betekenen dat we vanaf deze week het reguliere trainingsschema weer oppakken.

Helaas wordt de competitie nog niet hervat en zijn oefenwedstrijden tegen andere clubs nog niet toegestaan. Wel mag er onderling geoefend worden. We hebben daarom af en toe ongebruikt wedstrijdijs beschikbaar voor extra trainingen waarover wij de betreffende teams tijdig zullen informeren.

We willen jullie vragen om de nog geldige coronamaatregelen zo goed mogelijk op te volgen, zodat we veilig en zonder problemen de trainingen kunnen hervatten. Dat betekent ook dat er bij de trainingen geen publiek is toegestaan. Alvast veel dank voor jullie medewerking.

Scoreboard

Na vele jaren trouwe dienst heeft het ietwat verouderde scoreboard het onlangs begeven. Inmiddels heeft de ijsbaan een nieuw scoreboard geïnstalleerd. Inclusief bijbehorende PC die in de Bench gemonteerd is. Daarop is de nieuwe scoreboard software geinstalleerd. Het bedieningsprogramma is aanzienlijk gebruiksvriendelijker. Hierdoor zijn excuses –  ‘geen idee hoe ik het scoreboard en de klok moet bedienen’ – voortaan niet meer mogelijk.

Via Handleiding Scoreboard V3 komt u bij de handleiding.

Om de PC op te starten is een pincode/wachtwoord nodig. Hiervoor moet je wel de postcode en het huisnummer van de ijsbaan kennen (wachtwoord=109864). Onthouden hoeft niet, het wachtwoord staat gelukkig ook op de PC zelf.

Hoewel de default settings eenvoudig aan te passen zijn vragen wij iedereen met klem om dit niet te doen! We laten de settings zoals in de handleiding vermeld zijn zodat iedereen bekend is met de bedieningsfuncties en dat men niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Er is ook een nieuwe LAN-kabel getrokken met een nieuwe LAN port, vlak naast waar de oude aansluitingen in de muur zitten (zie foto). Daarmee verbind je de PC met het scherm in de hal.

Nieuwe Zamboni

Behalve het nieuwe scoreboard heeft de Jaap Edenbaan ook een gloednieuwe volledig geautomatiseerde dweilmachine (made in Italy). Dankzij de automatisering en de verbeterde spijkerbanden is de dweil voortaan in ‘no-time’ klaar.

Voldoende om naar uit te kijken dus. Wij zijn in elk geval erg blij dat we weer kunnen schaatsen en we wensen iedereen veel plezier op het ijs.

Vriendelijke groet,

Het bestuur.

Lees ook:

Nieuwsbrief september 2023

Nieuwsbrief september 2023

Beste leden, Hoewel we deze week tropische temperaturen hadden, begint deze zaterdag 9 september ons  ijshockeyseizoen. Jaap Eden heeft ons, ondanks het weer, verzekerd dat ze in staat zijn om het ijs te voltooien. Het bestuur en de vele vrijwilligers zijn hard aan...

Lees meer
ALV uitnodiging – 24 juni 2023

ALV uitnodiging – 24 juni 2023

Beste Amsterdam Tigers en ouders,Bij deze wil het bestuur van IJshockeyvereniging Amsterdam Tigers al haar leden van harte uitnodigen voor de algemene ledenvergadering op 24 juni 2023.Aansluitend aan de ALV organiseren we een lopend buffet voor diegene die zich...

Lees meer