Amsterdam U16 wint van Zoetermeer

okt 16, 2018 | Amsterdam Tigers Nieuws

De U16 moest thuis aantreden tegen Zoetermeer Panters. Ze moesten nog even wakker worden want na 24 seconden lag de puck in het net (0-1).
Een fysieke wedstrijd met veel straffen aan beide zijden begon. In de laatste minuut van de eerste periode scoorde Zoetermeer de 0-2.

Gelukkig begon Amsterdam de 2e periode op stoom te komen. In de 8e minuut scoorde Kyan Helenklaken na een assist van Martijn van Haarlem 1-2.
In de 38e minuut moest een Zoetermeerder met elbowing 2 minuten op de strafbank waardoor Amsterdam kon aanvallen en door een assist van Bodhi van Gemert de 2-2 gescoord kon worden door Luca Mathis.

In de 3e periode ging Amsterdam steeds beter samenspelen. Hierdoor werd binnen de minuut de 3-2 gescoord door Pascal Sitsen met een assist van Martijn van Haarlem.
Gevolgd door de 4-2 in de 42e minuut gescoord door een mooi schot van Yoran Hilberdink.
De wedstrijd werd steeds grimmiger en harder. Er ontstond een schermutseling tussen Binosh Kamminga, Buck Schinkel en een speler van Zoetermeer.
Alle 3 de spelers kregen 25 minuten voor fighting en moesten voortijdig de kleedkamer opzoeken.
5 Minuten voor het einde van de wedstrijd werd de eindstand door Pascal Sitzen, met een assist van Martijn van Haarlem, 5-2.

We hebben een wedstrijd gezien met veel individueel goede spelers die langzaamaan elkaar beter wisten te vinden.
Blijf goed samenspelen dan zullen er vast nog meer overwinningen volgen.