Alle competities per direct gestaakt !

mrt 12, 2020 | Amstel Tijger Nieuws

IJshockey Nederland heeft per direct alle landelijke ijshockey competities gestaakt.

Er worden geen ijshockey wedstrijden meer gespeeld dit seizoen. Dit betekend tevens dat de tweede finale wedstrijd tussen Amsterdam Tigers  v/s Eindhoven Kemphanen, die al verplaatst was naar 21 maart, definitief geen doorgang meer vind. Een domper voor spelers, staf en fans. De fans die het afgelopen seizoen vaak met 1000 of meer mensen hebben kunnen genieten van de wedstrijden van ons eerste team in de Jaap Eden Hal.

Zo komt er een vroegtijdig einde aan dit ijshockeyseizoen wat betreft de competitie. Het corona virus drukt nu ook bij ons een stempel op het dagelijks leven, laten we hopen dat voor ons de schade hiertoe beperkt blijft.

De trainingen gaan vooralsnog gewoon door tot eind juni. Mocht er aanleiding toe zijn dan zullen daar, indien noodzakelijk, gepaste maatregelen voor getroffen worden. Een en ander zal via de mail en Whatsapp worden bericht.

Lees ook:

Bench Cursus

Donderdag 22 en 29 september van 20.00 uur tot 22.00 uur organiseren wij een bench-cursus voor onze leden. Deze cursus vind plaats in de Ron Berteling Lounge op de Jaap Edenbaan, onder leiding van Peter Teunissen. Wij roepen iedereen die deze cursus wil doen op zich...

Lees meer

Gas terugnemen

Na 2 Corona-jaren willen we in de ijshal weer gewoon een hele winter kunnen schaatsen. In de maatschappij speelt nu echter wel een gas-crisis. Wat betekent dat voor de ijsbaan? De overdekte ijshal gebruikt normaal gesproken relatief veel gas. We moeten hier...

Lees meer